Recept På Rabarber Paj?
Sätt ugnen på 175 grader. Rabarber : 1. Skär rabarbern i stavar. Blanda ihop med sockret och låt stå ca 30 minuter till sockret löst sig. Rör om då och då. Smuldeg: 2. Rör ihop vetemjöl, råsocker, salt och smör till en smulig massa. Låt stå kallt ca 20 minuter. Botten: 3. Blanda ihop rumsvarmt smör med socker och 2 ägg i en
Contents
Vad ska jag göra med rabarber?
500 g rabarber.2 dl havregryn.2 dl socker.1 3/4 dl vetemjöl.1/2 tsk bakpulver.1 krm vaniljsocker.1 krm salt.125 g smör.1/2 dl vispgrädde.
Hur gör du med rabarber i ugnen?
Blanda rabarber, potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form. Blanda havregryn, vetemjöl och socker i en bunke. Lägg i smöret, skuret i bitar och arbeta ihop till en smulig deg. Fördela degen över rabarbern. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med vaniljsås.
Vad innehåller rabarbermjölk?
Rabarberpaj – en knäckig paj med havregryn
Ingredienser.500 g rabarber.2 dl havregryn.2 dl socker.1 3/4 dl vetemjöl.1/2 tsk bakpulver.1 krm vaniljsocker.1 krm salt.125 g smör.