Självplock Jordgubbar Dalsland?


Självplock Jordgubbar Dalsland
De godaste jordgubbarna är dem du har plockat själv. På Skafteröds Gård i Ljungskile kan du plocka svenska jordgubbar som är odlade mitt i Bohuslän – Kan ett sommaräventyr bli så mycket bättre? Skafteröd är en gammal släktgård med gedigen historia utanför Ljungskile.

  1. Här odlas bland annat de rödaste av röda jordgubbar och söta sorter så som Sonata, Malwina och Salsa.
  2. En väldigt populär aktivitet är deras självplock under säsong – en riktig familjefavorit en solig sommardag.
  3. Vill du uppleva ännu en unik Bohuslänsk upplevelse under din semester hyr Skafteröds Gård även ut ett semesterboende på en egen ö i Kolbengtserödsjön.

Här kan ni njuta i all ensamhet och njuta av att bara vara, kankse framför kaminen.

Vilka jordgubbar är bäst?

Om ni frågar oss vilken världens godaste jordgubbe är skulle vi svara Polka! Detta är ett lite mindre bär, något som gör den mindre populär hos flera odlare. Men storleken smakar ju inget och smaken är himmelsk.

När år jordgubbarna som billigast?

Det är inte ovanligt att svenska jordgubbarna kostar över 100 kr/kg i början på säsongen. De första lådorna växthusodlade jordgubbar i mitten på april brukar gå för över 1000 kr/kg. Oftast är dessa jordgubbar lite mindre smakrika än de som man kan köpa i juli.

Vad kostar ulvagubben?

PLOCKAVGIFT vid självplockning av JORDGUBBAR: – Vuxna betalar 100kr. Barn från 3 år och äldre betalar 25kr. Barn under 3 år gratis. Mot uppvisande av kvitto dras avgiften av från kostnaden för de bär som tas med vid utgång. Har man plockat för en mindre summa återbetalas inga pengar.